HJÄRTSTARTARE PHILIPS
PHILIPS HEARTSTART HS1

 Philips HeartStart HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. HeartStart HS1 är en utmärkt hjärtstartare för kontors- eller hemmiljö.

Instruktionerna är lätta att följa och anpassas efter dig som användare och går inte vidare innan den känner av att du är klar. 
Från att du placerar elektroderna till en eventuell livräddande strömstöt (defibrillering) till start och instruktioner av hur man gör hjärt-lungräddning. 

Philips hjärtstartare är utrustad med en informationsknapp. När man trycker på informationsknappen under den livräddande insatsen ger hjärtstartaren extra instruktioner för att man på bästa sättet ska kunna utföra hjärt- och lugnräddning. 
Artnr. 313-5066
Produktblad
<< >>PHILIPS HEARTSTART FRx

HeartStart FRx är en mycket lättanvänd hjärtstartare som är robust och tålig. Den har en hög IP-klassning och är därför det rätta valet till dammiga, smutsiga eller fuktiga miljöer, exempelvis industrier eller badmiljöer, men fungerar också lika bra i kontorsmiljö.

Omfattande automatiska självtester kontrollerar HeartStarts alla viktiga funktioner, inklusive batteritest och kontroll av elektroder, även funktion.
HeartStart FRx har en batterikapacitet på minst 200 defibrilleringar eller 4 års standby-tid från det att batteriet aktiverats.
Artnr. 313-861304S
Produktblad
<< >>TRYGGHETSFÖRSÄKRING TILL DIN HJÄRTSTARTARE INGÅR
Försäkringen för hjärtstartare ersätter utifrån kommande skador, såsom stöld, sabotage, tappskador eller åsknedslag. Efter ett hjärtstopp behöver hjärtstartaren återställas och även det ersätter försäkringen, utan självrisk.
En 1-årig hjärtstartarförsäkring ingår i köpet av hjärtstartare, med möjlighet att förlänga upp till 8 år.
Tag kontakt för mer information


Tillbaka<<    Sidans topp    >>Hjärstartare Tillbehör